Kayseri'de kepenk kapatan esnaf sayısı bir ayda yüzde 66 arttı!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) verilerine göre, Kayseri'de kepenk kapatan esnaf sayısı bir önceki aya göre yüzde 65.9 arttı.

Kayseri'de kepenk kapatan esnaf sayısı bir ayda yüzde 66 arttı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) verilerine göre, Kayseri’de kepenk kapatan esnaf sayısı bir önceki aya göre yüzde 65.9 arttı.
Kayseri’de kepenk kapatan esnaf sayısı artıyor. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) illere göre Aralık ayı verilerini açıkladı. 
TESK’in açıkladığı verilere göre, Kayseri’de Aralık ayında 219 esnaf kepenk kapattı. Kentte Kasın ayında ise 132 esnaf kepenk kapatmıştı. Önceki aya göre kepenk kapatan esnaf sayısında yüzde 65,9 oranında artış yaşanması dikkat çekti. 
SON 11 YILIN REKORU KIRILDI!
Diğer yandan geride bıraktığımız yılda da Kayseri’de 1688 esnaf kepenk kapatmıştı. Bu rakam son 11 yılın rekoru olarak kayıtlara geçmişti.
Kayseri'de kepenk kapatan esnaf sayısı bir ayda yüzde 66 arttı!
Yine 2022 yılı Ocak-Aralık döneminde bir önceki döneme göre, kapanan esnaf sayısı yüzde 31,4 arttı. Diğer yandan Kayseri’de Aralık ayında 219 esnaf kepenk kapatırken 538 esnaf da odaya kayıt yaptırdı. Kentte 2022 yılında odaya kayıt yaptıran esnaf sayısı da 5 bin 151 olarak açıklanmıştı.