Kayseri'de kaymakamlardan Vali Çiçek'e veda
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'ten ataması yapılan kaymakamlara makamında veda kabulü gerçekleştirildi.
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilçe kaymakamlarının yeni görev yerlerine atanmaları vesilesiyle makamında kabul gerçekleştirdi. Resmî Gazete’de yayımlanan atama kararlarının ardından Kayseri'den ayrılacak olan mülki idare amirleri, Vali Çiçek’e veda ziyaretinde bulundu.
Kayseri'den yeni görev yerlerine uğurlandılar
Valilik makamında gerçekleşen kabulde, Kayseri'nin ilçelerinde başarıyla görev yapan iki kaymakam yer aldı. Ziyarete katılan isimler ve yeni görev yerleri, Sarıoğlan Kaymakamı Turgay Kalkanlı, Bingöl’ün Adaklı ilçesine kaymakam olarak atanırken, Pınarbaşı Kaymakamı Salih Ağar ise Malatya’nın Arguvan ilçesine kaymakam olarak atandı.
Vali Gökmen Çiçek’ten başarı dileği
Kabulde kaymakamları ağırlayan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, bugüne kadar ilçelerinde yürüttükleri başarılı çalışmalar ve verdikleri emeklerden dolayı kendilerine teşekkür etti. Vali Çiçek, yeni görev yerlerine uğurladığı Kaymakam Tugay Kalkanlı ve Kaymakam Salih Ağar’a yeni mesailerinde ve görevlerinde başarılar diledi. Ziyaret, iyi dileklerin sunulmasının ardından sona erdi.

