Kayseri'de kar beklentisi gerçek oluyor

Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? Hava durumuna ait detayları Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yayımladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de kar beklentisi gerçek oluyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de kar yağışının etkili olmaması ve hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi insanları endişelendirirken meteorolojiden alınan verilere göre bugün sabah ve gece saatlerinde parçalı ve çok bulutlu, bölge genelininin çok bulutlu ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah ve akşam saatlerde serinliğin iyice kendini hissettirdiği bugünlerde işte ilimizde beklenen hava durumu; Kayseri Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre; Kayseri'de en yüksek sıcaklık 9 derece, en düşük sıcaklık ise 1 derece olacak.

Bölge genelinin çok bulutlu, aralıklı yağmur, karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Sivas çevreleri ile Kayseri'nin doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığı mevsim normalleri civarında seyredeceği ön görülüyor. Rüzgar güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği bekleniyor. 

Zirai Don Uyarısı: Bölge genelinde zirai don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (zirai don, ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı vb.) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Kuvvetli Yağış Uyarısı: Beklenen yağışların Sivas çevreleri ile Kayseri'nin doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olacağı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, su baskınları vb.) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Kayseri'de kar beklentisi gerçek oluyor