Kayseri'de kapanan şirket sayısı rekor kırdı…

Resmi veriler, düşündüren ve dikkat çeken o ayrıntıyı gün yüzüne çıkardı...

Kayseri'de kapanan şirket sayısı rekor kırdı…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 2022 Eylül’e ilişkin kurulan ve kapanan şirket istatistiklerini açıkladı. Kayseri’de Eylül ayında kapanan şirket sayısı bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 20 artış ile 24 oldu.

İlk 9 ayda tüm zamanların rekoru kırıldı

Türkiye genelinde 2022 yılı Ocak-Eylül döneminde kapanan şirket sayısı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 62,7 artış ile 15 bin 247 oldu. Kapanan gerçek kişi işletmesi yüzde 4,6 artış ile 15 bin 669 olarak ortaya çıktı. Kayseri’de ise kapanan şirket sayısı bir önceki aynı döneme göre yüzde 78,3 artış ile 255 olurken kapanan gerçek kişi işletmesi ise yüzde 16,0 artış ile 210 oldu. Bu durum Kayseri'deki düşündüren tabloyu gözler önüne serdi.
Kayseri'de kapanan şirket sayısı rekor kırdı…2022 yılı Ocak-Eylül döneminde Kayseri'de kapanan 255 şirket sayısı ise tüm zamanların rekoru oldu.
GAZETECİ CAFER ZENGİN VE EKONOMİST ZEKİ KARAHÜSEYİN, OLAY TÜRK TV'DE EKONOMİK BAKIŞ PROGRAMINDA GÜNDEMİ VE EKONOMİDE YAŞANAN GELİŞMELERİ DEĞERLENDİRDİ. Ekonomik Bakış'ı izlemek için TIKLAYIN...
Kayseri'de kapanan şirket sayısı rekor kırdı…