Kayseri'de kapalı hava hafta içinde de devam edecek mi?

Vatandaşların merakla takip ettiği hava raporu Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yayımlandı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de kapalı hava hafta içinde de devam edecek mi?

Kurak bir kış mevsimini geride bırakan Kayseri’de bahar mevsiminin gelmesiyle yüzler güldü. Kış mevsiminin son ayı olan şubatta adeta yaz mevsimini yaşayan Kayserili vatandaşlar yağmur duasına çıkmış ve bereket yağmasını istemişti. Baharın ilk mevsimi mart ayı ise adata kapıdan baktırıp kazma kürek yaktırdı. Soğuk havalar mart ayında etkisini artırdı yağış yüzünü gösterdi. En çok üreticiyi sevindiren yağışların ise nisan ayında devam edip etmeyeceği bilinmezken Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri’nin 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. 

Buna göre, Kayserilileri bu hafta içerisinde sadece bir gün yağışlı hava bekliyor. Pazartesi, salı, çarşamba günleri havanın açık olacağı tahmin edilirken Perşembe günü yüksek kesimlerde yağmur yağışının etkili olacağı öngörülüyor. Cuma günü ise güneşin yeniden yüzünü göstereceği aktarılıyor. 
 

İşte Kayseri'nin 5 günlük ahva tahmin raporu: 

Kayseri'de kapalı hava hafta içinde de devam edecek mi?