Kayseri'de icradan satılık elektrik panosu!

Kayseri'de icradan satılık eşyalara bir yenisi daha eklendi. Bu kez de Kayseri İcra Dairesi bu kez de borç nedeniyle icradan elektrik panosu satılacağına yönelik duyuru yaptı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de icradan satılık elektrik panosu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de icradan satılık eşyalar listesine bir yenisi daha eklendi. Daha önce kentte icradan ankastre ocak, davlumbaz fırın, bilezik, yüzük de icradan satışa çıkarılmıştı. Kayseri İcra Dairesi bu kez de bir borçtan dolayı elektrik panosunun dsa yer aldığı eşyaların satılacağını duyurdu. 

Ne kadar ücret isteniyor?

'İcradan U-C makinesi, paketleme ünitesi ve elektrik panosu satılacaktır' denilen duyuruda muhammen bedel ise 850 Bin TL olarak ifade edildi. Buna göre ilk açık arttırma 29 Mayıs 2024 tarihinde saat 14.53'te yapılacak. İkinci arttırma ise 25 Haziran 2024  tarihinde saat 14:53'te yapılacak. 

Yediemin deposunda muhafaza ediliyor

Söz konusu ilanda icradan satışa çıkarılan Yediemin deposunda bulunan U-C makinesi, paketleme ünitesi ve elektrik panosu ile ilgili şu ifadeler yer aldı: 1 Adet tavan U-C Makinası, paketleme ünitesi, elektrik panosu dosya konusu makine ve ekipmanlarının depo içerisinde muhafaza edildiği, makinanın stop halde olup, çalışabilirlik durumunun gözlenemediği, üzerlerinde teknik bilgi ( marka ,model, seri no ,üretim yılı vb. ) gösteren metal teknik etiket bulunmadığı ve 2. el oldukları görülmüştür.