Kayseri'de hafta sonu o bölgeye seyir ve kahvaltı akını!

Hafta sonu vatandaşların akınına uğradı. Sıcak havadan ve şehrin stresinden kaçan vatandaşlar, soluğu cam terasta aldı, kahvaltı keyfi yaptı. Detaylar Kayseri haber bülteninde. 

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de hafta sonu o bölgeye seyir ve kahvaltı akını!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde bir süre önce hizmete giren Cam Teras ziyaretçi akınına uğruyor. Güzel manzarasıyla ilgi gören teras, bölgede turizm potansiyelinin artırılması amacıyla yapıldı. Yerli ve yabancı turistlerin ilgi gösterdiği Cam Teras da hafta sonu da yoğunluk yaşandı. Vatandaşlar, terastaki yeme içme mekanlarına da yoğun ilgi gösterdi.
Kayseri'de hafta sonu o bölgeye seyir ve kahvaltı akını!YEME İÇME MEKANLARINA YOĞUN İLGİ
Şehrin stresinden kaçmak isteyen, sıcak havadan bunalan vatandaşlar, soluğu Cam Teras’ta aldı. Hal böyle olunca çevredeki yeme içme mekanı dolup taştı. 
Kayseri'de hafta sonu o bölgeye seyir ve kahvaltı akını!PAZAR KAHVALTISI YOĞUNLUĞU
Bünyan Belediyesi’nden Cam Terasa yönelik yoğun ilgi olduğu ifade edilerek, “Bünyan Cam Seyir Terası Pazar kahvaltısı yoğunluğu” paylaşımı yapıldı. 
Kayseri'de hafta sonu o bölgeye seyir ve kahvaltı akını!Seyir manzarası, yeme içme ve dinlenme mekanlarıyla dikkatleri üzerine çeken Bünyan Kayabaşı Cam Teras, Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve Bünyan Belediyesi iş birliğinde hayata geçirildi.
Kayseri'de hafta sonu o bölgeye seyir ve kahvaltı akını!6 MİLYON TL'YE YAPILDI! PEKİ NASIL GİDİLİR?
İlçe turizminin canlanması amacıyla yapılan Bünyan Cam Teras 6 milyon TL'ye mal olmuştu. Kayabaşı Cam Seyir Terası 11:00-16:00 saatleri arasında açık. Kayabaşı Kaya Kentinde yer alıyor. Kayabaşı Cam Seyir Terası, Kayseri merkeze 43 km uzaklıkta yer alıyor.
Kayseri'de hafta sonu o bölgeye seyir ve kahvaltı akını!Kayseri'de hafta sonu o bölgeye seyir ve kahvaltı akını!Kayseri'de hafta sonu o bölgeye seyir ve kahvaltı akını!