Kayseri'de hafta sonu eylem var!

Kayseri'de bazı siyasi parti ve STK temsilcileri art arda gelen zamlara, hayat pahalılığına tepki gösterecek. Kayseri zam tepki eylemine ev sahipliği yapacak. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de hafta sonu eylem var!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ekonomide yaşanan gelişmeler, art arda gelen zamlar, giderek zorlaşan hayat şartları, düşen alım gücü bu konuda siyasi partiler ve bazı sivil toplum kuruluşları tepkilerini ortaya koyacak. Kayseri’de hafta sonu zamlara tepki eylemi yapılacak. Kayseri Emek ve Demokrasi Platformu üyeleri, konuyla ilgili olarak yaptığı çağrıda “Toplumun her kesiminde, her seviyede refahını etkileyen ekonomik zorluklarla yüzleştiğimiz bu dönemde, zamların yarattığı olumsuz etkileri vurgulamak amacıyla bir araya geliyoruz” çağrısı yaptı. 
Kayseri'de hafta sonu eylem var!
Cumhuriyet Meydanı’ndaki ortak basın açıklaması 5 Ağustos Cumartesi, Saat 14:00’te yapılacak. 
Basın açıklamasına CHP, EMEP, Tüm Emeklilerin Sendikası, ADD, Hacı Bektaşi Veli Derneği, Eğitim Sen, SES, Disk Emekli Sen, BES, Kayseri İşçi Birliği gibi siyasi parti ve STK’lar da destek verecek. 
Kayseri'de hafta sonu eylem var!
Kayseri'de hafta sonu eylem var!

KAYSERİ EMEK ve DEMOKRASİ PLATFORMU KİMLERDEN OLUŞUYOR?
CHP, EMEP ,Birleşik Devrimci Parti, Sol Parti, TKP, Hacı Bektaşi Veli Derneği, ADD, Eğitim-Sen, Tüm Bel-Sen, Tüm Emeklilerin Sendikası, Tarım Orkam-Sen, Disk Emekli Sen, Dev Sağlık İş Sendikası, SES, Disk Dev Yapı İş, Kayseri İşçi Birliği, BDSP, ESM DSİ Temsilciliği, BES