Kayseri'de 'Gençliğe Değer Projesi'

Kayseri İl Müftüsü Yusuf Akkuş başkanlığında din görevlileriyle 'Gençliğe Değer Projesi' değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de 'Gençliğe Değer Projesi'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İl Müftüsü Yusuf Akkuş “Gençliğe Değer Projesi”  projesi kapsamında din görevlileriyle bir araya geldi. İl Müftüsü başkanlığında İl Müftülüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya her gün 50’ şer kişilik gruplar halinde 100 din görevlisi katılıyor. 5 Haziran Pazartesi günü başlayan toplantı 19 Haziran Pazartesi günü sona erecek.

Kayseri'de 'Gençliğe Değer Projesi'

Gerçekleştirilen toplantıda din hizmetinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi, yürütülen hizmet ve faaliyetlere bütün personelin aktif olarak katılmaları, gençlik çalışmalarına ivme kazandırmak, gençlik koordinatörlüğü sistemini il genelinde daha aktif hale getirmek ve her bir din görevlisinin en az 10 gence ulaşmasını sağlamak üzere "Gençliğe Değer" isimli projenin büyük bir titizlikle devam ettirilmesi hedefleniyor. 

Kayseri'de 'Gençliğe Değer Projesi'

‘BÜTÜN KESİMLERİNE HİTAP EDEN BİR DİN HİZMETİ SUNMAYI AMAÇLIYORUZ’

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü Yusuf Akkuş, “Halkımız din görevlileri olarak bizlere güveniyor, inanıyor ve bizlerden çok şey bekliyorlar. Kayseri İl Müftülüğü olarak toplumun bütün kesimlerine hitap eden bir din hizmeti sunmayı amaçlamakta ve bu kapsamda hazırlanan proje ve programları siz değerli din görevlilerimizin büyük gayretleri ile uygulamaktayız.

Bu bağlamda yine Başkanlığımızın önemli bir hizmet alanını teşkil eden ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı bir şekilde yetişmelerine katkı sağlamak, gençlik çalışmalarına ivme kazandırmak, gençlik koordinatörlüğü sistemini il genelinde daha aktif hale getirmek ve her bir din görevlimizin en az 10 gence ulaşmasını sağlamak üzere "Gençliğe Değer" isimli projesi ilimizde büyük bir titizlikle uygulanmaktadır. Gelecekte memleketimizi bu gençlere emanet edeceğiz. Din görevlileri olarak yapmış olduğumuz bütün faaliyetlerimizi Başkanlığımızın Din Hizmetleri Yönetim Sistemi (DHYS)’ye kaydedelim. Çalışmalarınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Kolaylıklar diliyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Kayseri'de 'Gençliğe Değer Projesi'

Din görevlileri tarafından sorulan soruların cevaplandırılmasının ardından toplantı, dilek ve temennilerle sona erdi.

Kayseri'de 'Gençliğe Değer Projesi'