Kayseri'de 'Geçinemiyoruz' eylemi yapılacak!

Kayseri'de 'Geçinemiyoruz inisiyatifi' adı altında bir araya gelen siyasi partiler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ortak basın açıklaması yapacak ve 'zamlar geri çekilsin' talebinde bulunacak.

Kayseri'de 'Geçinemiyoruz' eylemi yapılacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de “Geçinemiyoruz inisiyatifi” adı altında bir araya gelen siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları basın açıklaması yapacak. 
İnisiyatifin, DİSK’e ve KESK’e bağlı sendikaların içerisinde olduğu, Tüm Emekliler Sendikası, Hacı Bektaş-i Veli Derneği, çeşitli köy ve yöre dernekleri, İMO, CHP, EMEP ve Sol Parti’den oluştuğu ifade edildi.  İnisiyatif, 11 Aralık Cumartesi günü saat 15.00’te Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelecek ve basın açıklama yapacak. 
“ZAMLAR GERİ ALINSIN, ÜCRETLER YÜKSELTİLSİN!”
Kayseri Geçinemiyoruz İnisiyatifi adına açıklamaya katılım çağrısı yapan DİSK temsilcisi Metin Atila, “Derinleşen ekonomik kriz, TL’nin döviz kuru karşısında yaşadığı değer kaybı büyüyor. Peş peşe gelen zamlar; işçi, memur, emekli, esnaf, çiftçi, öğrenci, kadın hepimizin belini büküyor. Bizler Kayseri’de ‘geçinemiyoruz inisiyatifi’ adı altında bir araya geldik. Tüm Kayseri halkını da hayat pahalılığına dur demeye, zamların geri alınması ve insanca bir yaşam için sözünü söylemeye davet ediyoruz” dedi.