Kayseri'de gazeteciler yemekte buluştu

Kayseri'de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününe özel Kayseri Büyükşehir Belediyesi Yerel basının temsilcilerini akşam yemeğinde ağırladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Kayseri'de gazeteciler yemekte buluştu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününe özel Kayseri Büyükşehir Belediyesi Yerel basının temsilcilerini akşam yemeğinde ağırladı. Başkan Büyükkılıç 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte görev yapan basın mensupları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Kayseri'de gazeteciler yemekte buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen programda, Kayseri’de görev yapan yaygın ve yerel basın çalışanlarıyla buluştu. Programa Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları, genel müdürler ve gazeteciler katıldı.

Kayseri'de gazeteciler yemekte buluştu

Başkan Büyükkılıç toplantıda yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: "Allah’a şükürler olsun Kayseri’miz gerçekten huzur şehri. Kayseri’miz büyükşehirlerin konforunu yaşatan, büyükşehirlerin sıkıntısını en az yaşatan, hepimizin sahipleneceği, gurur duyacağı, yaşamaktan keyif alacağı bir güzel şehir. Bu anlayış içerisinde bizlere katkı sunan siz kardeşlerimize, dostlarımıza teşekkür ederken, bizler de 16 ilçe belediye başkanı kardeşimizle el ele vermek suretiyle, kurum ve kuruluşlarımızla, sivil toplum teşkilatlarımızla, odalarımızla dayanışma içerisinde, vatandaşlarımızın önerilerini önemseyerek, ‘biz yaptık oldu bitti’ mantığından öte ‘sizler istediniz, bizler de sizlere layık olmaya çalıştık’ anlayışı içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İyi niyetimizle, ekibimizle en önemlisi, adeta Kayseri Belediyeciliği diye bir model ve Kayseri’deki belediyelerimizin adeta birer akademi anlayışı içerisinde hem birlikte çalıştığımız mesai arkadaşlarımızı yetiştirirken hem de şehrimizi elbette günün şartlarına uygun, geleceğe uygun, gençlerimize, çocuklarımıza, her kesime hitap edecek hizmetlerimizle buluşturmaya özen gösteriyoruz. Ayrıca sizlerin de takdir edeceği gibi hiçbir alanda ‘bu bizim işimiz değil’ demiyor, her işe koyuluyoruz, her işte sizlerle birlikte çalışmaya, sizlerin taleplerini ve bizi seven, seçen, güvenen hemşehrilerimizin taleplerini önemseyerek hayata geçirmeye gayret ediyoruz. Ben bu anlayış içerisinde her zaman göstermiş olduğunuz sıcak ilgiye, her zamanki bizlere yaptığınız dualara teşekkür ediyorum."

Kayseri'de gazeteciler yemekte buluştu