Kayseri'de FETÖ'ye kıskaç operasyonu

İçlerinde Kayseri'nin de yer aldığı14 ilde FETÖ'ye yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de FETÖ'ye kıskaç operasyonu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İçlerinde Kayseri'nin de yer aldığı14 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Kıskaç-6 operasyonlarında 42 şüpheli yakalandı. 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 14 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Kıskaç-6 operasyonlarında 42 şüphelinin yakalandığını açıkladı. 

İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 14 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı “Kıskaç-6” operasyonları düzenlendiğini belirterek, "FETÖ'cülerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz dedi.

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüklerince Kayseri, Konya, Ardahan, Manisa, Bursa, Rize, Çanakkale, Şanlıurfa, Aksaray, Ankara, Afyonkarahisar, Kırşehir, Kırıkkale ve Eskişehir’de FETÖ’ye yönelik gerçekleştirildi.

'Kıskaç-6' operasyonlarında örgüt içerisinde faaliyette bulundukları değerlendirilen, örgütün 'gaybubet evlerinde' barınan, örgütün askeri mahrem yapılanması ve emniyet mahrem yapılanması içerisinde yer alan, haklarında kesinleşmiş hapis cezası olan ve örgütün kriptolu haberleşme programı kullanıcısı olduğu tespit edilen 42 şüpheli yakalandı. Operasyonlar sonucu sahte kimliklere, çok miktarda Türk lirasına ve dijital materyale el konuldu.

Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ederek, Allah ayağınıza taş değdirmesin. Hain FETÖ’ye göz açtırmayacağız dedi. Aziz milletimizin duası ve destekleriyle terör örgütleri ve onların iş birlikçilerinin nefeslerini keseceklerini de belirtti.