Kayseri'de festival coşkusu

Kayseri'nin İncesu ilçesinde bu yıl ilk kez düzenlenen 1. Geleneksel İncesu Kamp ve Karavan Festivali başladı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Kayseri'de festival coşkusu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin İncesu ilçesinde bu yıl ilk kez düzenlenen 1. Geleneksel İncesu Kamp ve Karavan Festivali başladı.  

Kayseri’nin İncesu ilçesinde, İncesu Belediyesi ve Kayseri Kamp ve Karavan Derneği işbirliğiyle düzenlenen bugün başlayan 1. İncesu Kamp ve Karavan Festivali  vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Bugün saat 12.00’de açılışı yapılan festival, yarın da devam edecek.

Kayseri'de festival çoşkusu

Festivalde, uçurtma şenliği, yüz boyama, pamuk şekeri, döner salıncak, ağaç dikimi, sihirbazlık gösterisi, balon şişirme, canlı müzik ve açık hava sineması gibi çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler düzenlendi. Ücretsiz olan festivale doğaseverler, karavan tutkunları ve kamp meraklıları yoğun ilgi gösterdi.

Kayseri'de festival çoşkusu

İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile tarih, turizm ve kültür şehri İncesu’da bulunan Kayseri’nin göz bebeği Marina’ya tüm hemşehrilerini ve doğaseverleri davet etti. Başkan İlmek, festivalin İncesu’nun tanıtımına büyük katkı sağladığını belirterek, katılımın yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kayseri'de festival çoşkusuFestival, doğayla iç içe keyifli anlar yaşamak isteyenler için çeşitli aktiviteler ve sosyal etkinliklerle dolu dolu geçiyor. Katılımcılar, festival boyunca hem eğlenceli vakit geçirdi hem de İncesu'nun doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı buldu.

Kayseri'de festival çoşkusu