Kayseri'de evi olmayanlar dikkat! Bu proje tam sizlik

Son yıllarda artan konut fiyatları ve birçok insanın ev alma hayalini zorlaştırdı. Bu sorunun çözümü için ise Kayseri'de bir belediye harekete geçti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de evi olmayanlar dikkat! Bu proje tam sizlik
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Artan konut fiyatları ve kiralar birçok insanın ev sahibi hayalini sekteye uğratıyor. Dar gelirli vatandaşlar özellikle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) kapsamında ev sahibi olmak için çaba sarf ediyor. 

Fakat artık bazı belediyeler, bu sorunun çözümü için harekete geçti. Ev sahibi olmak isteyeniler için uygun fiyatlı konutlar inşa edilecek. Haber İncesu Belediyesi’nden geldi. Belediye dar gelirli vatandaşların da hayalini kurdukları evlere kavuşması için çalışmalara başlayacak. 

İncesu Belediyesi tarafından ‘İlk Evim Projesi’ kapsamında konutlar inşa edilecek. Semerkent Mahallesi’nde yapılması planlanıyor proje için ön kayıt başvuruları bugün (4 Mart) itibariyle başladı. 11 Mart Pazartesi günü son bulacak. 

Belediye tarafından inşa edilecek konutların hem konforlu hem de uygun fiyatlı olması bekleniyor. 
 

Kayseri'de evi olmayanlar dikkat! Bu proje tam sizlik