Kayseri'de ev sahibi olmayanlar dikkat! Tarih uzatıldı

Son yıllarda artan konut fiyatlarıyla birçok insanın ev alma hayalini zorlaştırdı. Bu sorunun çözümü için ise İncesu Belediyesi'nden dikkat çeken bir proje haberi gelmişti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de ev sahibi olmayanlar dikkat! Tarih uzatıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Artan kiralar ve konut fiyatları birçok insanın ev sahibi olma hayalini sekteye uğratıyor. Özellikle dar vatandaşlar için git gide imkansızlaşan ev sahibi olma fikri için bazı belediler de harekete geçti.

Kayseri’nin İncesu ilçesinde ev sahibi olmak isteyenler için uygun fiyatlı konutlar inşa edilecek. Belediye dar gelirli vatandaşların da hayalini kurdukları evlere kavuşması için çalışmalara başlayacak. 

İncesu Belediyesi tarafından ‘İlk Evim Projesi’ kapsamında konutlar inşa edilecek. Semerkent Mahallesi’nde yapılması planlanıyor proje için ön kayıt başvuruları bugün (4 Mart) itibariyle başladı. 11 Mart Pazartesi günü sona erecek başvuru tarihi uzatıldı. Belediye tarafından yapılan açıklamada, "Ön kayıt başvuruları yoğun talep üzerine 18 Mart 2024 Pazartesi günü mesai bitimine kadar uzatılmıştır.” denildi.

Belediye tarafından inşa edilecek konutların hem konforlu hem de uygun fiyatlı olması bekleniyor.
 

Kayseri'de ev sahibi olmayanlar dikkat! Tarih uzatıldı