Kayseri'de esrarengiz olay!

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde vatandaşın kameralarına yansıyan görüntüler merak uyandırdı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de esrarengiz olay!

Kayseri’nin Kocasinan ilçesine bağlı Yakut Mahallesi’nde kaydedilen görüntüler mahalleliyi endişelendiriyor. İlçenin belli bir noktasına dökülen toprak yığınları mahalleleri tarafından büyük bir merak konusu oldu. 

Kayseri'de esrarengiz olay!

Kayseri Olay haber merkezimize ulaşan görüntülerde, toprak yığınlarından rahatsız olan vatandaş, endişelerini dile getirdi. Toprak yığınlarını kimin ve neden döktüğü bilinmezken, vatandaş toprak yığınlarının içinde ne olduğunu bilmediği için “Bu toprak yığınlarının için ne var bilmiyoruz, kimyasal mı, asbest mi, lağım mı karışık… Tedirgin oluyoruz. Bu toprak rüzgar estiğinde evlerimize doluyor.” ifadelerini kullandı. 

Kayseri'de esrarengiz olay!

Hem yaşanan görüntü kirliliğinden hem de oluşabilecek sağlık riskine karşı endişelerini dile getiren vatandaş, yetkililerden bir açıklama beklediklerini söyledi. 

Kayseri'de esrarengiz olay!

Mahalleli, "O toprakların kim tarafından döküldü, neden döküldü, orada ne yapılacak” sorularına yanıt arıyor. Mahallelide büyük bir merak uyandıran bu görüntüler için belediyeden bir açıklama bekleniyor.