Kayseri'de eğitim gören öğrencilere burs verilecek!

Kayseri'de ihtiyaç sahibi öğrencilere burs verilecek. Eğitime Destek Bursu için 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı başvurularının başladığı ifade edildi. Burs verilecek öğrencilerle ilgili detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de eğitim gören öğrencilere burs verilecek!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de ihtiyaç sahibi öğrencilere burs verilecek. Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği tarafından ihtiyacı olan, Eczacılık Fakültesi öğrencilerine verilen Eğitime Destek Bursu için 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı başvurularının başladığı belirtildi.

Kayseri'de eğitim gören öğrencilere burs verilecek!

Destek vermek isteyenlere de çağrı yapıldı

Bu konuda dernek üyelerine de çağrı yapıldı. Çağrıda, “Burs vermek isteyen paydaşlarımız, Burs Komisyonumuz ile belirtilen e-mail adresleriyle iletişime geçip bir veya birkaç öğrenci için tam burs desteği sağlayabileceği gibi, imkânları doğrultusunda kısmî olarak da katkı sağlayabilirler. Fakültemiz öğrencilerine burs desteğinde bulunmak isteyen tüm iç ve dış paydaşlarımız için hesap bilgileri yer almaktadır. Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği IBAN: TR84 0001 2001 2410 0016 1000 08 Şube: 1241 Erciyes Ün. Şubesi/Kayseri Hesap Numarası: 16100008 İşlemlerinizde, açıklama kısmında ‘ERÜ Eczacılık Fakültesi Mezun. Der. Bursu’ ve ‘bağış sahibinin adı-soyadı’ bilgilerinin yer alması gereklidir. Mesleğimizin gelecekteki üyelerine sağladığınız destek için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği ve Fakülte Burs Komisyonu başvuru ve danışma için; Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Burs Komisyonu üyeleri ile iletişime geçebilirsiniz ([email protected], [email protected])

Kayseri'de eğitim gören öğrencilere burs verilecek!