Kayseri'de duygulandıran mesaj

Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) Başkanı Doktor Sema Karaoğlu paylaşımı ile duygulandırdı. Karaoğlu, 'Ailemizin en büyüğü ve en küçüğü bizleri zamansız terk ettiler' ifadelerini kullandı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de duygulandıran mesaj
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) Başkanı Doktor Sema Karaoğlu'dan duygulandıran mesaj. Babasının ölüm yıldönümünde paylaştığı mesaj ile dikkat çeken Karaoğlu, aile fotoğrafı paylaştı.

Kayseri'de duygulandıran mesaj

İkisine de sarılmayı çok özledim

'Ailemizin en büyüğü ve en küçüğü bizleri zamansız terk ettiler. Yerleri asla dolmayacak huzurlu uyusunlar. İkisine de sarılmayı çok özledim' diyen Karaoğlu, 'Bugün babamın aramızdan ayrılışının 16 yılı. Zaman geçti geçmesine de acısı ve özlemi hiç azalmıyor. Yaşımız kaç olursa olsun benim arkamda babam var diyememek  zor. Bir yanı,  önemli bir yanı eksik kalıyor insanın. Bu fotoğrafta daha da acısı var, fotoğraftaki iki erkeğimizi de  kaybettik Uslu  ailesi olarak. Ailemizin en büyüğü ve en küçüğü bizleri zamansız terk ettiler. Yerleri asla dolmayacak huzurlu uyusunlar. İkisine de sarılmayı çok özledim. Nurlar içinde uyusunlar. Allah anacığıma geride kalan kardeşlerime sağlıklı uzun ömürler versin. Duaları ile yanımızda olan tüm dostlarımızdan Allah razı olsun' ifadelerini kullandı. 

Kayseri'de duygulandıran mesaj

Dr Sema Karaoğlu'nun kardeşi Muzaffer Uslu, geçtiğimiz yıl geçirdiği rahatsızlığın ardından hayatını kaybetmiş ve İzmir'de son yolculuğuna uğurlanmıştı. 

Kayseri'de duygulandıran mesaj