Kayseri'de duygulandıran buluşma!

Kayseri'de tedavisi için bir çok kampanya düzenlenen ve sonunda toplanan yardımlarla hedeflenen miktara ulaşılarak, tedavisine başlanan Melih Eymen, yurt dışındaki sürecin ardından kete döndü. Eymen ve ailesi SMA ile mücadele eden bir çok aileye umut veren açıklamalarına da devam ediyor. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de duygulandıran buluşma!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de yaklaşık 2 yıl önce Spinal Muskuler Atrofi (SMA) Tip 2 teşhisi konulan ve hayırseverlerin yardımıyla 3 ay önce tedavisi için gerekli 35 milyon TL toplanan 5 yaşındaki Melih Eymen Ceylan'ın Dubai'deki tedavisi tamamlandı.
Kayseri'de duygulandıran buluşma! Kente dönen Melih Eymen ziyaretlerine de başladı.Kayseri'de de tedavi süreci devam edecek olan Melih Eymen, Babası Osman Ceylan ve annesi Fatma Ceylan ile birlikte Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun'u da ziyaret etti. Ziyarette Melih Eymen ile yakından ilgilenen Başkan Altun, "Senin Gülüşün Dünyaya Bedel" mesajı paylaştı. 
Kayseri'de duygulandıran buluşma!DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, ziyaretle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: Uzun süredir SMA hastalığı ile mücadele eden Bünyanlı evladımız Melih Eymen bugün kendisi yürüyerek, dünyalara bedel kocaman gülüşü ile belediyemizde bizleri ziyaret etti. SMA hastalığı ile mücade eden evladımızın kendi ayakları üzerinde durduğunu ve dünyaya neşe saçan gülüşünü görmenin, yaşıtlarıyla koşup, eğlenip oyun oynadığını düşünmenin büyük mutluluğunu yaşadık. Evladımıza maddi manevi destek veren başta Bünyanlı hemşehrilerimiz ve gönüllülerimiz olmak üzere tüm Kayserili hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum.
Kayseri'de duygulandıran buluşma!