Kayseri'de düşen eğitim uçağından ilk görüntüler…

Kayseri'de bir eğitim uçağı henüz bilinmeyen bir nedenle kaza kırıma uğradı. Kaza yerinden ilk görüntüler geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de düşen eğitim uçağından ilk görüntüler…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığından eğitim için kalkan Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait SF-260D tipi bir eğitim uçağı heniz bilinmeyen bir sebeple kaza kırıma uğradı. Kocasinan ilçesi Hasan Arpa Mahallesi’nde yaşanan olayda ihbar üzerine bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekipleri sevk edildi. 

Kayseri'de düşen eğitim uçağından ilk görüntüler…

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), arama kurtarma çalışmalarının başladığını duyurdu. MSB’den yapılan açıklamada, “Kayseri 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığından eğitim için kalkan Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza ait SF-260D tipi bir eğitim uçağımız henüz bilinmeyen bir nedenle kaza kırıma uğramıştır. Arama kurtarma çalışmalarına başlanmıştır." denildi. 

Kayseri'de düşen eğitim uçağından ilk görüntüler…Kayseri'de düşen eğitim uçağından ilk görüntüler…Kayseri'de düşen eğitim uçağından ilk görüntüler…