Kayseri'de dikkat çeken ihale! Kongre merkezinde 60 adet villa arsası satılacak!

Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi 60 adet konut alanını ihale ile satacak. 682,85 ila 747,02 metrekare arasında satışa sunulacak arsaların muhammen bedeli ne kadar? Arsalar nerede? İhale ne zaman yapılacak? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de dikkat çeken ihale! Kongre merkezinde 60 adet villa arsası satılacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi arsa ihalelerine devam ediyor. İhalelere bir yenisi daha eklendi. Büyükşehir Belediyesi Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'nde bulunan arsaları satışa çıkarıyor. Mülkiyeti Belediyeye ait Kocasinan İlçesi Güneşli Mahallesinde bulunan 60 adet Konut Alanı arsası, “Açık Teklif Usulü” ihale ile ayrı ayrı satılacak.
Dikkat çeken ihale! Kongre merkezinde 60 adet villa parseli satılacak!

İhale 16 Ağustos 2023 Çarşamba günü saat 10:00’da Kadir Has Kongre Kültür ve Sanat Merkezi Salonunda yapılacak. İhale için son müracaat tarihi 15 Ağustos 2023 Salı, saat 16:30 olarak ifade edildi. Müracaatlar Büyükşehir Belediyesi Gelir Şube Müdürlüğü’ne yapılacak. 
Dikkat çeken ihale! Kongre merkezinde 60 adet villa parseli satılacak!
KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN İHALE İLE SATILACAK ARSALAR ŞU ŞEKİLDE;

Kayseri'de dikkat çeken ihale! Kongre merkezinde 60 adet villa arsası satılacak!Kayseri'de dikkat çeken ihale! Kongre merkezinde 60 adet villa arsası satılacak!Kayseri'de dikkat çeken ihale! Kongre merkezinde 60 adet villa arsası satılacak!

Dikkat çeken ihale! Kongre merkezinde 60 adet villa parseli satılacak!
SATIŞA SUNULACAK 60 ADET ARSA İHALESİYLE İLGİLİ DİĞER DETAYLAR;
Mülkiyeti Belediyemize ait Kocasinan İlçesi Güneşli Mahallesinde bulunan 60 adet Konut Alanı arsası, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince yapılacak “Açık Teklif Usulü” ihale ile ayrı ayrı satılacaktır.
1-İhale 16/08/2023 Çarşamba günü saat 10:00’da Belediyemiz Kadir Has Kongre Kültür ve Sanat Merkezi Salonunda yapılacaktır.
2-İhale katılımcılarından istenecek belgeler:     
a)Gerçek kişilerde ikametgâh ilmühaberi ve noter tasdikli imza beyannamesi (üzerinde imza örneklerinin bulunduğu yeni alınan T.C. Kimlik Kartı, Pasaport vb. resmi kimliklerin ibrazı halinde imza beyannamesi istenmeyecektir.), tüzel kişilerde ise bağlı oldukları oda kaydı.
b)Tüzel kişiliklerde noter tasdikli imza sirküleri
c-Vekaleten katılınması halinde noter tasdikli vekaletname.
ç)2886 sayılı kanundan dolayı ihaleye katılmama cezası almadığına dair yazılı taahhütname. 
d)Geçici Teminat makbuzu ( Geçici teminat olarak belirtilen bedel Belediyemiz veznesine yada Vakıflar Bankasındaki TR03 0001 5001 5800 7290 4432 58 nolu iban hesabına yatırılabilir.) veya teminat mektubu veya Devlet İç Borçlanma Senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeler. (Bankalar ve özel finans kurumları tarafından verilen teminat mektupları süresiz, Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet İç Borçlanma Senetleri nominal bedele faiz dahil edilerek ihraç edilmiş ise bu işlemlerde ana paraya tekabül eden satış değerleri esas alınır.) 
e-Şartname bedeli 500,00.-TL olup, bu bedelin yatırıldığına dair Belediye makbuzunun ibraz edilmesi.( Şartname bedeli her bir parsel için ayrı ayrı yatırılacaktır.)
f-Ortak girişim olması halinde, Ortak Girişim Beyannamesi (İhalenin ortak girişim üzerinde kalması halinde Ortak girişimi oluşturan gerçek ve tüzel kişilerin her biri için (a), (b), (ç) bentlerinde belirtilen belgelerin verilmesi gerekmektedir.)
3-Son müracaat tarihi 15/08/2023 Salı günü en geç saat 16:30 olup, müracaatlar Belediyemiz Gelir Şube Müdürlüğü’ne yapılacaktır. 
4-Konu ile ilgili ihale şartnamesi ve ekleri, Belediyemiz Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Gelir Şube Müdürlüğü’nden temin edilebilir.
 Keyfiyet ilanen duyurulur.