Kayseri'de dev dönüşüm başlıyor! 500 milyonluk ihale yayınlandı

Kayseri'de vatandaşların konforlu ve güvenli konutlarda yaşamasını sağlamak için şehrin dört bir yanında çalışmalar devam ediyor. Sadece merkez değil aynı zamanda kırsal ilçelerde de çalışmalara hız verilirken yaklaşık 500 milyonluk ihale ilanı yayınlandı.

Kayseri’de eski konutların saçtığı tehlikenin önüne geçmek ve vatandaşların depreme karşı güvenli konutlarda yaşamasını sağlamak için şehrin dört bir yanında kentsel dönüşüm çalışmaları gerçekleştiriliyor. Kocasinan ve Melikgazi ilçeleri bu konuda örnek olarak gösterilirken şimdilerde ise Hacılar Belediyesi harekete geçti.

Hacılar’da dev dönüşüm başlıyor

Hacılar Belediyesi tarafından dev kentsel dönüşüm için ihale ilanı yayınlandı. Aşağı Mahallesi’nde toplam 105 konut için ihale ilanı yayınlanırken hem muhammen bedel, hem de detayları belli oldu.

Kayseri'de dev dönüşüm başlıyor! 500 milyonluk ihale yayınlandı

Dudak uçuklatan bedel belirlendi

Yayınlanan ilanda 105 konutun yapılması için muhammen bedel 496 milyon 852 bin 200 TL olarak belirlendi. İhaleye katılacak firmaların ise 24 milyon 842 bin 610 TL geçici teminatın ödemesi gerektiği açıklandı.

Kayseri'de dev dönüşüm başlıyor! 500 milyonluk ihale yayınlandı

İhale ne zaman yapılacak?

İhale, Hacılar Belediyesi Encümen Salonunda Encümen huzurunda 8 Ekim saat 14.00’da gerçekleştirilecek. Bölgede yaşayan vatandaşlar da ihalenin gerçekleştirilmesini beklerken, ihalenin tamamlanmasının ardından inşaatın başlayacağı düşünülüyor. 

İhale ilanı için TIKLAYINIZ.