Kayseri'de Dernek Başkanının evi yandı!
Kayseri Hacıbektaş Veli Kültür Derneği ve aynı zamanda Vakfı Başkanı Abbas Tan'ın evinde yangın çıktığı öğrenildi. CHP yönetimi geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Kayseri Hacıbektaş Veli Kültür Derneği ve aynı zamanda Vakfı Başkanı Abbas Tan'ın evinde yangın çıktığı öğrenildi. CHP Kayseri yönetimi geçmiş olsun ziyaretine gitti.
Abbas Tan'a geçmiş olsun ziyareti
Abbas Tan'ın Sarız ilçesine bağlı İnce Mağara Mahallesindeki evinde meydana gelen yangın sonrasında hasar ortaya çıktığı öğrenildi. CHP Kayseri İl Başkanı Okan Marzıoğlu ve beraberindekiler Tan'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
‘Yaşanan yangından dolayı büyük üzüntü duyuyoruz’
Ziyaretle ilgili olarak yapılan açıklamada, ‘Hacı Bektaş Vakıf Başkanımız Sayın Abbas Tan’ın, Sarız İnce Mağara Köyü’ndeki evinde meydana gelen yangın dolayısıyla kendisini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Ziyarette; İl Başkanımız Okan Marzioğlu, Melikgazi İlçe Başkanımız Ergün Canbulat, Talas İlçe Başkanımız Hasan Çetin, Sarız İlçe Başkanımız Abdullah Binboğa ve değerli il ve ilçe yöneticilerimizle birlikte Sayın Abbas Tan’ın yanında olduk. Yaşanan yangından dolayı büyük üzüntü duyuyor, Sayın Abbas Tan’a ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Dayanışmamız ve birlikteliğimiz her zaman sürecektir’ ifadeleri kullanıldı.

