Kayseri'de DEAŞ'a karşı sert darbe!

İçlerinde Kayseri'nin de yer aldığı 33 ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde..

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de DEAŞ'a karşı sert darbe!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İçlerinde Kayseri'nin de yer aldığı 33 ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi. Operasyonda 147 şüpheli yakalandı.Kayseri'de DEAŞ terör programı içerisinde faaliyet yürüten 5 şüpheli yakalandı.

İçişler Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından DEAŞ Terör Örgütüne yönelik eş zamanlı olarak devam eden Kahramanlar-49” Operasyonu’nda 147 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Yerlikaya X hesabından yaptığı paylaşımda, Aziz Milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlerin kimseye göz açmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün çabalarıyla mücadelemize aralıksız devam ediyor dedi.

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüklerimizce düzenlenen operasyonlarda Kayseri'de 5, Adana’da 5, Adıyaman’da 3, Afyonkarahisar’da 17, Ankara’da 8, Antalya’da 3, Bingöl’de 1, Bitlis’te 1, Bolu’da 4, Bursa’da 2, Çorum’da 3, Diyarbakır’da 7, Düzce’de 1, Eskişehir'de 1, Elazığ'da 2, İstanbul'da 2, Gaziantep'te 6, İzmir’de 11, Karabük'te 1,  Kırıkkale'de 1, Kırşehir’de 6, Kilis’te 6, Kocaeli’de 3, Konya’da 4, Kütahya’da 1, Manisa’da 9, Mardin’de 3, Mersin’de 6, Muğla’da 2, Sakarya’da 8, Samsun’da 2, Şanlıurfa’da 11, Yalova’da 2 şüpheli yakalandı” ifadelerine yer verdi.

Bakan Yerlikaya, operasyonu gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi, Kahraman Jandarmamızı ve Kahraman Gümrük Muhafaza ekiplerimizi gönülden tebrik etti.Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız karalılıkla devam edeceğini de vurguladı.

Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin dedi. Yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden operasyonlar düzenliyoruz. Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.