Kayseri'de de merakla beklenen sonuçlar açıklandı!

Kayseri'de de birçok kişinin merakla beklediği Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları açıklandı. ÖSYM'den konuyla ilgili açıklama geldi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de de merakla beklenen sonuçlar açıklandı!

Kayseri'de de sınava giren birçok kişinin ve ailelerinin merakla beklediği Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) yerleştirme sonuçları açıklandı. Kamuda güvenceli iş sahibi olma hayali kuran binlerce kişi bu sınavın sonuçlarını bekliyordu. ÖSYM merakla beklenen sınav sonuçlarını açıkladı. 

ÖSYM'den yapılan açıklamada 6-13 Temmuz 2023 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2023/1 bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemlerinin tamamlandığı ifade edildi. Adayların, yerleştirme sonuçlarına bugünden itibaren ÖSYM’nin sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle erişebilecekleri dile getirildi. 
Kayseri'de de merakla beklenen sonuçlar açıklandı!
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nden (ÖSYM) yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Adaylar, yerleştirme sonuçlarına, 26 Temmuz 2023 tarihinde saat 15.30'dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle erişebilecektir.
Sonuçları öğrenmek için TIKLAYIN