Kayseri'de de görev yapan Kaymakam intihar girişiminde bulundu!

Bir dönem Kayseri'de de Kaymakamlık yapan Kılıç, intihar girişiminde bulundu.

Kayseri'de de görev yapan Kaymakam intihar girişiminde bulundu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kaymakamlık kursunu başarı ile bitirdikten sonra ilk görev yeri Kayseri'nin Akkışla ilçesi olan  ve şu anda da Yalova’nın Armutlu ilçesinde Kaymakamlık yapan Alparslan Kılıç, intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralanan Kılıç'ın, yoğun bakımda  tedavisi sürüyor. 
Geçtiğimiz yıl eylül ayında Armutlu ilçesinde göreve başlayan evli ve 2 çocuk babası 45 yaşındaki  Alparslan Kılıç'ın, evinde beylik tabancasıyla kafasına ateş ederek intihar girişiminde bulunduğu belirtildi. Ağır yaralanan Kılıç, 112 ekipleri tarafından ambulansla Yalova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Kaymakam Kılıç’ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
KAYMAKAM KILIÇ KİMDİR?
Alparslan KILIÇ 1977 yılında Hollanda'da doğdu. İlk-Orta ve Lise Eğitimini Yozgat'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden Mezun olduktan sonra Kaymakamlık mesleğine intisap etti. Evli ve 2 çocuk babası olan Alparslan KILIÇ iyi derecede İngilizce bilmektedir.
Sinop - GERZE, Aksaray - GÜLAĞAÇ ve Giresun - DOĞANKENT Kaymakam vekilliği görevinde bulundu. 1 yıl süre ile İngiltere'de dil eğitimi ve kamu yönetimi alanında çalışmalar yaptı. Kaymakamlık kursunu başarı ile bitiren Kaymakamımız Kayseri - AKKIŞLA, Ardahan - ÇILDIR, Edirne - HAVSA,Diyarbakır -Dicle,Eskişehir -Sivrihisar Kaymakamlığı görevlerinde bulunmuş ve 14 Şubat 2017 tarihinde Dicle Belediye Başkan Vekili olarak da görevlendirilmiştir.19.08.2021 tarihinde Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile ilçemize atanan Sayın Kaymakamımız 08.09.2021 tarihinde görevine başlamıştır.