Kayseri'de 'çürük beton' iddiası! Kim bu firmalar? O firmadan dikkat çeken açıklama...

Türkiye deprem felaketini yaşarken, binlerce insan hayatını kaybederken Kayseri'de bazı beton firmalarıyla ilgili ortaya atılan 'Çürük beton' iddiaları, akıllarda soru işaretleri bıraktı. İddialara göre, bazı beton firmaları inşaatlarda asıl kullanılması gereken değerlerin altında beton kullanıyor. 'Çürük beton' iddialarının ardından yetkililerden açıklama beklenirken, Kayseri'de faaliyet gösteren bir firmadan 'hodri meydan' dedirten açıklama geldi.

Kayseri'de 'çürük beton' iddiası! Kim bu firmalar? O firmadan dikkat çeken açıklama...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de bazı beton firmalarıyla ilgili ortaya atılan “Çürük beton” iddiaları, akıllarda soru işaretleri bıraktı. İddialara göre, bazı beton firmaları inşaatlarda asıl kullanılması gereken değerlerin altında beton kullanıyor. 
KORKUTAN İDDİALAR
İddialar arasında, “15 katlı bir binanın temel ve taşıyıcı kolanlarına atılması gereken beton kalite değeri C-35 seviyesinde olması gerekirken, söz konusu firmaların faaliyet gösterdiği inşaatlarda alınan Karot Örnekleri ve numune sonuçları C-14 , C-15 , C-16 hatta ve hatta C-12 seviyesine kadar inmiş!” Bu durum kamuoyunda kulaktan kulağa yayılırken, bu beton firmaları ile ilgili başlatılan bir soruşturmanın da “hatırı sayılı siyasilerin” araya girmesiyle rafa kaldırıldığı öne sürülüyor. Peki 2 yıldır rafa kaldırıldığı iddia edilen dosya ne oldu? İddialar doğruysa, hangi firmalar korundu?
TÜRKİYE DEPREMİN ACISINI YAŞARKEN YETKİLİLER İDDİALARLA İLGİLİ HAREKETE GEÇECEK Mİ?
Türkiye’nin depremi konuştuğu, binlerce insanın hayatını kaybettiği, binlerce vatandaşın yaralandığı bu acı günlerde, Kayseri’de beton firmalarıyla ilgili ortaya atılan bu iddiaların araştırılıp, araştırılmayacağı da merak konusu oldu.
TOGÖZ’DEN AÇIKLAMA: BİZİM ALLAH'A ÇOK ŞÜKÜR İÇİMİZ VE VİCDANIMIZ ÇOK RAHATTIR
Diğer yandan beton firmalarıyla ilgili iddialar ve bu inşaatlar merak edilirken, sektörde faaliyet gösteren iş insanı Mustafa Tokgöz’den dikkat çeken bir açıklama geldi. Adeta "Hodri meydan" diyen Tokgöz, “Basında çıkan Çürük Beton haberlerine istinaden açıklamamızdır, Allah'a çok şükür içimiz ve vicdanımız çok rahattır” dedi.
İŞTE O AÇIKLAMA…
Kayseri'de 'çürük beton' iddiası! Kim bu firmalar? O firmadan dikkat çeken açıklama...