Kayseri'de çocuklara 'Mahremiyet' eğitimi

Kayseri'de 4-6 yaş çocuklara yönelik olarak 'Mahremiyet' eğitimi verildi. 'Uzmanlar çocuklara mahremiyet eğitimi, korku ve endişe yaratmadan, günlük yaşam içinde doğal olarak verilmelidir' diyor. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de çocuklara 'Mahremiyet' eğitimi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de çocuklara ‘Mahremiyet’ eğitimi verildi. Kocasinan İlçe Sağlık Müdürlüğü bu yöndeki çalışmalarına devam ediyor. 
Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada “İlçe Sağlık Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen halk sağlığı eğitimleri ara vermeden devam ediyor. Bu bağlamda, Fevzi Çakmak Kuran Kursunda kurumumuzda Çoçuk Gelişimci olarak görev yapan Buket Zerdeli tarafından,  4-6 yaş çocuklara Mahremiyet konusunda eğitim verilmiştir” denildi.  Uzmanlar çocuklara mahremiyet eğitimi, korku ve endişe yaratmadan, günlük yaşam içinde doğal olarak verilmelidir”

Kayseri'de çocuklara 'Mahremiyet' eğitimi

OKULLARDA UYUZ EĞİTİMİ!
Diğer yandan sağlık çalışanlar uyuz konusunda da okullarda eğitim verdi. Bu kapsamda Kayseri Kocasinan Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Uzm. Dr. Cemalinur Uzun tarafından, Uyuz ve Genel Hijyen konusunda eğitim verildi.