Kayseri'de çocuklar unutulmaz bir hafta sonu yaşayacak

Çocukların en sevdiği çizgi film kahramanı Kayseri'ye geliyor. O alışveriş merkezi dolup taşacak. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Kayseri'de çocuklar unutulmaz bir hafta sonu yaşayacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye’nin sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya, arkadaşları Mete ve Tospik’le birlikte minik dostların keyifli bir hafta sonu geçirmek için Kayseri’ye geliyor. 

TRT Çocuk ekranlarında ve 5 buçuk milyonu aşan abone sayısıyla YouTube kanalında maceralarını paylaşan Niloya, 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini kazanırken bu hafta mutluluk dünyasının kapılarını Kayseri Kumsmall Alışveriş Merkezi’nde açıyor. Her gün yeni şeyler öğrenen, öğrendikçe daha çok merak eden, merak ettikçe de mutlu olan Niloya ve arkadaşları hafızalara kazınan şarkıları ve dansları ile interaktif bir gösteriye imza atacak. 

Kahramanlar, 8-9 Haziran tarihlerinde Kayseri Kumsmall Alışveriş Merkezi’nde çocuklara unutamayacakları anılar yaşatacak. 14.00-16.00-18.00 saatlerinde 3 seans halinde ücretsiz olarak gerçekleşecek etkinlikte çocuklar, ismini ‘mutluluktan’ alan sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya ve arkadaşlarının gösterileriyle doyasıya eğlenecek.
 

Kayseri'de çocuklar unutulmaz bir hafta sonu yaşayacak