Kara Ağaç dizisi, 15 saniyede...

Soğanlı Vadisi'nde çekimleri devam eden Karaağaç Destanı'nı, dizinin sevilen ünlü oyuncuları 15 saniyede anlattı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kara Ağaç dizisi, 15 saniyede...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin nefes kesen güzelliğiyle tanınan Soğanlı Vadisi'nde çekimleri devam eden Karaağaç Destanı’nı, dizinin sevilen ünlü oyuncuları 15 saniyede anlattı. 

Kayseri'de çekiliyor! 15 saniyede anlattılar

Kayseri'nin Yeşilhisar İlçesinde Soğanlı Vadisi'nde çekimleri devam eden "Karaağaç Destanı", 23 Şubat'ta TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Kara Ağaç dizisi güçlü kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle şimdiden izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Kayseri'de çekiliyor! 15 saniyede anlattılar

Dizinin sosyal medya hesabında yayımlanan videoda, dizinin ünlü oyuncuları 15 saniyede Kara Ağaç Destanı'nı anlatmaya çalıştılar. 15 saniyede spoiler vermeden Kara Ağaç Destanı'nı anlatmaya çalışan dizinin başrol oyuncusu Olgun Şimşek diziyi Musa Firavun'un hikayesine benzetebiliriz sözleriyle izleyicilere diziye dair ipuçları verdi.

Kayseri'de çekiliyor! 15 saniyede anlattılarEmre Kıvılcım, Özlem Conker, Meltem Akçöl gibi değerli oyuncular ise : 1970'lerde geçen bir toprak hikayesini anlattığını, sevgi, mutluluk ve acının iç içe geçtiği masalsı ve destansı bir atmosfere sahip olduğunu, Anadolu'nun örf ve adetlerinin önemini anlatan eserin sevdadan doğan çatışmaları da barındırdığını ifade ettiler.

Dİğer yandan Arman Uslu, Gülçin Hatıhan, Kenan Ciniviz, Mehmet Güleri gibi oyuncularda 1950-70 lerde geçen dönem dizisi olduğunu, hepinizin gönlünü fethedecek sıcacık hikayelerle dolu aynı zamanda imkansız aşkı barındıran, çok uzun süre evlerinize misafir olmayı umduklarını, sürükleyici, heyecan verici olduğunu  aynı zamanda Karaağaçın da bir hikayesinin olduğu ve Kara Ağaca cok güzel dert anlatıldığı gibi küçük spoiler verdiler.