Kayseri'de can dostların yaşam alanına dikkat çeken ziyaret

Kayseri'de hayvanların yaşam alanlarına ve bakımlarına yönelik çalışmalar sürerken, İl Müdürü sahada denetim yaptı.

Kayseri’de can dostların yaşam alanlarına yönelik çalışmalar sürürken, Kocasinan ilçesinde bulunan Kedi-Köpek Barınağı ve Doğal Yaşam Alanını dikkat çeken bir ziyaret gerçekleştirildi. 

Kayseri'de can dostların yaşam alanına dikkat çeken ziyaret

Kedi-Köpek Barınağı ve Doğal Yaşan Alanı’na ziyaret

Tarım ve Orman İl Müdürü Bülent Saklav, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Türkmen, Veteriner İşleri Daire Başkanı Mehmet Akif Karcıoğlu, İl Müdür Yardımcısı Ergün Tuğluk, Şube Müdürü Levent Taflıoğlu ve Kocasinan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Şaban Özdemir ile birlikte ilçede faaliyet gösteren Kedi-Köpek Barınağı ve Doğal Yaşan Alanı ziyaret edildi.

Kayseri'de can dostların yaşam alanına dikkat çeken ziyaret

Çalışmalar hakkında bilgiler alındı

Yapılan ziyarette, tesiste bulunan hayvanların yaşam alanları ve yürütülen çalışmalar yerinde incelendi. Yetkililer, barınakta sürdürülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.