Kayseri'de burayı daha önce hiç gördünüz mü?

Kayseri'nin gezilip görülecek yerleri sizler için derlemeye devam ediyoruz. İşte onlardan birisi kayalıklar üzerine inşa edilen muhteşem teras… Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de burayı daha önce hiç gördünüz mü?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Dağı’nın büyüleyici manzaraları eşliğinde keşfe çıkabileceğiniz Kayseri, İç Anadolu'nun üçüncü büyük kenti, aynı zamanda önemli bir sanayi ve ticaret merkezi. Doğal güzellikleri, mimarisi, tarihi ve kültürel yapısı ile Kayseri adından sıkça söz ettiriyor. İçinde bulundurduğu güzellikler Kayseri yerli ve yabancı turistlere adeta görsel şölen sunuyor. Geçtiğimiz yaz ayında bu güzelliklerin yanına bir yenisi daha eklendi. Bünyan’da kayalıkların üzerine yapılan Cam Teras görenleri kendine hayran bıraktı. 

Burası Bünyan Cam Teras mı, Nevşehir Peribacaları mı?

Güzel manzarasıyla ilgi gören teras, bölgede turizm potansiyelinin artırılması amacıyla yapıldı. Yerli ve yabancı turistlerin ilgi gösterdiği Cam Teras da özellikle hafta sonu da yoğunluk yaşanıyor. 

Tarihi milattan önceye dayanan mağaraların da içinde bulunduğu kayalıkların ve yeşil doğanın üzerindeki yaklaşık 250 metre yüksekliğe inşa edilen cam teras, ziyaretçilere farklı bir deneyim yaşatıyor.

Kervansaray, han ve cami gibi tarihi yapılara ev sahipliği yapan Bünyan'da, cam terasla ziyaretçi sayısının artması bekleniyor.

Burası Bünyan Cam Teras mı, Nevşehir Peribacaları mı?

Bünyan Belediyesi muhteşem güzelliği sosyal medya hesabından bir video ile paylaştı. Paylaşımın üzerinde ise dikkat çeken bir soru yer aldı. Soruda “Bünyan Cam Seyir Terası mı? Nevşehir Peribacaları mı?” denildi.

 

 

Farklı bir deneyim yaşamak istediğinizde Bünyan Cam Teras'a mutlaka uğrayın...