Kayseri'de bugün hava nasıl olacak?

Kayseri'de hava durumu. 20 Mayıs Cumartesi Kayseri hava durumu. Kayseri'de bugün hava nasıl olacak. Detaylar Kayseri hava durumu ile ilgili Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayseri'de bugün hava nasıl olacak?

Kayseri ilinde Rakım 1053m, Enlem 38.773, Boylam: 35.4908, Gün Doğumu: 05:22, Gün Batımı:19:47

Meteroloji hangi bölgeler için uyarıda bulunda,  uyarıda bulunan bölgeler içinde Kayseri var mı? Peki bugün Kayseri'de bizi nasıl bir hava bekliyor?Kayseri'de bugün hava nasıl olacak?Meteorolojiden alınan verilere göre bugün Kayseri'de çok bulutlu bir hava hakim.
Kayseri'de bugün çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor, rüzgar saatte 4 KM hız ile esiyor, nem oranı yüzde 61, günlük nem değişimi en düşük 58, en yüksek 88  
En düşük sıcaklık 7 en yüksek sıcaklık 23 derece, hava sıcaklığının en yüksek olacağı saat dilimi ise 12:00 - 15:00 olarak tahmin ediliyor.Kayseri'de bugün hava nasıl olacak?METEROLOJİDEN UYARI!
Meterolojiden yapılan uyarıda Cumartesi İç Anadolu'da gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat edilmesi gerektiği vurgulandı. Yapılan açıklama şu şekilde: "Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun batı kesimlerinde yCumartesi görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, İç Anadolu'nun güney doğusu (Konya'nın güney ve doğusu, Karaman, Niğde, Kayseri, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir, Kırıkkale, Yozgat, Çankırı, Ankara'nın kuzey ve doğusu), Çorum ve Tokat çevreleri ile Kastamonu'nun güney, Antalya'nın doğusunun iç kesimlerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."