Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji uyardı!

Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? Hava durumuna ait detayları Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yayımladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji uyardı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de kar yağışının etkili olmaması ve hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi insanları endişelendirirken meteorolojiden alınan verilere göre bugün sabah ve gece saatlerinde parçalı ve çok bulutlu, bölge genelininin çok bulutlu ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah ve akşam saatlerde serinliğin iyice kendini hissettirdiği bugünlerde işte ilimizde beklenen hava durumu; Kayseri Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre; Kayseri'de en yüksek sıcaklık 11 derece, en düşük sıcaklık ise 3 derece olacak.

Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Sivas ve Kayseri'nin doğu kesimlerinin aralıklı hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.Hava sıcaklığı mevsim normalleri civarında seyredeceği ön görülüyor. Rüzgar batı ve güneybatı yönlerden orta, zaman zaman kuvvetli (hamleli 30-50 km/sa) eseceği bekleniyor.

Kuvvetli Rüzgar Uyarısı: Rüzgarın; Batı ve Güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) eseceği beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve karbonmonoksit kaynaklı zehirlenmeler, ulaşımda aksamalar, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Çığ Tehlikesi: Bölgemizde yüksek kar örtüsüne sahip eğimli yerlerde çığ tehlikesine karşı vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji uyardı!