Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? 20 Nisan Perşembe...

Kayseri'de bugün hava nasıl olacak?  20 Nisan Perşembe günü Arefe… Yarın Ramazan Bayramı'nın ilk günü… Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre bugün Bölge genelinin çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği bekleniyor.

Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? 20 Nisan Perşembe...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de bugün hava nasıl olacak? 
20 Nisan Perşembe günü Arefe… Yarın Ramazan Bayramı’nın ilk günü… Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre bugün Bölge genelinin çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği bekleniyor. Yağışların Sivas'ın doğu ve kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.
HAVA SICAKLIĞI: Mevsim normalleri civarında seyredeceği öngörülüyor.
RÜZGAR: Güney ve güneybatı yönlerden hafif, zamanla orta kuvvette, Bölgenin yüksek kesimleri ile Sivas'ın güney ve doğu kesimlerinde yer yer kuvvetlice (hamleli 40-70 km/sa) eseceği bekleniyor.
UYARILAR
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Bölgemiz genelinde beklenen rüzgarın yer yer kuvvetlice (hamleli 40-60 km/sa) eseceği beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların Sivas'ın kuzeydoğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olacağı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, sel su baskını, yağış öncesi ve anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.” denildi.