Kayseri'de bugün 5 kişi vefat etti (6 Ekim Salı)

Kayseri'de bugün (6 Ekim) beş vatandaş hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden vatandaşların bilgilerini Kayseri Olay olarak sizler için derledik.

Kayseri Olay haber merkezi olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımızın bilgilerini sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.
Bu çerçevede Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Talas Belediyesi’nden alınan bilgilere göre, 5 vatandaş hayata gözlerini yumdu, vatandaşların bilgileri şöyle;
1954 yılı Kırşehir doğumlu, Hasan Ali ve Sultan’ın kızı Ayşe Şahin hayatını kaybetmiştir. Cenazesi Hulusi Akar Camii’nden öğle namazına müteakip kılınıp Erkilet Bülbülpınar Mez. (Ada:16, Parsel:30) defnedilmiştir.    
1951 yılı Develi ilçesi doğumlu Selahattin ve Faika’nın oğlu Fikret Karakaya hayatını kaybetmiştir. Cenazesi Hulusi Akar Camii’nden ikindi namazına müteakip kılınıp Erkilet Bülbülpınar Mez. (Ada:16, Parsel:34) defnedilmiştir.     
1956 yılı Kayseri doğumlu Hızır ve Nimet’in kızı Nurten Deniz hayatını kaybetmiştir. Cenazesi Hulusi Akar Camii’nden öğle namazına müteakip kılınıp Eski Mez. (Ada:74, Parsel:5) defnedilmiştir. 
1938 yılı Han doğumlu Suzi ve Elif’in kızı Rahime Solak hayatını kaybetmiştir. Cenazesi Hulusi Akar Camii’nden öğle namazına müteakip kılınıp İldem Mez. (Ada:8, Parsel:30) defnedilmiştir.
1941 yılı Kayseri doğumlu Mustafa ve Refika’nın oğlu Suat Hastorun hayatını kaybetmiştir. Cenazesi Hulusi Akar Camii’nden ikindi namazına müteakip kılınıp (Ada:52, Parsel:39) mezarlığına defnedilmiştir.