Kayseri'de bir okul daha baştan aşağı yenilenecek
Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilerin daha güvenli ve modern bir ortamda eğitim görmesi amacıyla bir okulun daha bakım ve onarımını gerçekleştirecek.
Kayseri’de eğitim yatırımları kapsamında bir okulun daha bakım ve onarım işi ihaleye çıkıyor. Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilana göre, Felahiye ilçesinde bulunan okul binasında kapsamlı onarım çalışması gerçekleştirilecek.
Felahiye’de okul yenilenecek
İhale kapsamında Felahiye Büyük Toraman Cumhuriyet İlkokulu için bakım ve onarım işi yapılacak. Çalışmaların anahtar teslim götürü bedel usulüyle gerçekleştirileceği bildirildi. Yapım işinin süresinin ise yer tesliminden itibaren 45 takvim günü olarak belirlendi.
İhale 3 Haziran’da yapılacak
Açık ihale usulüyle yapılacak ihale, 3 Haziran 2026 tarihinde saat 15.00’te gerçekleştirilecek. Teklifler yalnızca elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.
İhaleye yalnızca yerli isteklilerin katılabileceği belirtilirken, firmaların EKAP üzerinden ihale dokümanını indirerek elektronik imza ile teklif vermesi gerekecek. İsteklilerden teklif bedelinin en az yüzde 3’ü oranında geçici teminat istenecek.
Benzer iş şartı aranacak
İhaleye katılacak firmalarda son 15 yıl içerisinde benzer yapım işlerine ilişkin iş deneyim belgesi şartı aranacak. İhale kapsamında benzer iş olarak B-III grubu işler ile bu işlere ait onarım ve tamamlama işleri kabul edilecek. Ayrıca İnşaat Mühendisliği ve Mimarlık bölümleri de benzer işe denk sayılacak.
