Kayseri'de bir ilk daha

1973 Mezunu Rasim Özince'in öncülüğünde kurulan koro, 2 ay gibi kısa bir zamanda 45 kişilik dev bir ekip oldu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de bir ilk daha
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Taş Mektep Kayseri Lisesi Mezunları Derneği yine bir ilke imza attı.
Şimdiye kadar çok önemli etkinlikler düzenleyen Taş Mektepliler, Türkiye’de ilk olacak Pop Müzik Korosu kurdular ve aralıksız çalışıyor.
45 kişilik bir kadro ile yakında konserlere başlayacak olan pop müzik korusu, Kayseri Lisesi mezunlarının sosyal hayatlarına renk katmaya devam ediyor.
1973 Mezunu Rasim Özince’in öncülüğünde kurulan koro, 2 ay gibi kısa bir zamanda 45 kişilik dev bir ekip oldu.
Koro şefliğini Hülya Uçurum’un yaptığı koroda 1973 Mezunu Ekrem Karadoğan eğitmenlik, 1986 Mezunu  Fevzi Önder koordinatörlük görevini üstlenmiştir.
Dernek Başkanı Ömer Uzunoğlu, “Lisemiz, dünya çapında birbirine son derece bağlı, mezunlar ve mensuplar topluluğudur. Derneğimiz yaptığı etkinliklerle mezun ve mensupların; Lisemize ve birbirlerine bağlanmasına yardımcı olmaktadır.” dedi.
“Etkinliklerimiz aralıksız devam edecektir. Geçen yıl Sakarya Şehitlerimizin şehadetlerinin 100. Yılında gıyaplarında diplomalarını verip, belki de dünyada bir ilki gerçekleştirerek, büyük beğeni ve takdir topladık.  Önemli etkinlikler hazırlıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.
Dernek Onursal Başkanı Mehmet Savruk ise "Taş Mektep'li olmak gönülden sevmektir, her zaman mezunlarımızın yanında olmaya ve destek vermeye devam edeceğim, müzik koromuza başarılar diliyorum "dedi.