Kayseri'de bayramın birinci günü hava nasıl olacak?

Kayseri'de kurban Bayramı yaklaşırken, havanın o gün nasıl olacağı merak konusu oldu. Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü kentte bayramın ilk günü havanın nasıl olacağını açıkladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de bayramın birinci günü hava nasıl olacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Haziran ayının gelmesiyle birlikte sıcaklıklar bir anda artış yaşandı. Sıcak hava dalgası tüm yurtta etkisini gösterirken Kayseri’de de sıcaklıkların 36 derecelere çıkması bekleniyor… 16 Haziran Pazar günü ise Kurban Bayramı başlayacak. 4 gün sürecek bayramda 9 gün tatil yapılacak. 

Kurban Bayramı’nın ilk günü ise havanın nasıl olacağı merak konusu geldi. Kimi vatandaşların kurban kesmeye kimi vatandaşların ise tatili değerlendirmek doğaya çıkacağı bayramın ilk gününde hava açık olacak. 

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından kentin 5 gülük hava tahmin raporu yayımlandı. Rapora göre, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor. 

16 Haziran Pazar günü yani bayramın ilk günü ise en düşük sıcaklığın 13 en yüksek sıcaklığın 31 olacağı tahmin ediliyor.