Kayseri'de bayramın birinci günü ceza yağdı!

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri vatandaşların güvenli bir bayram geçirmeleri ve sevdiklerine kazasız belasız kavuşmaları için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de bayramın birinci günü ceza yağdı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Kurban Bayramı denetimleri tüm hızıyla sürüyor. Ekipler il genelinde Kurban Bayramı trafik tedbirleri kapsamında denetimlerine devam ediyor. Bu kapsamda 15 Haziran Cumartesi günü saat 20.00 ile 16 Haziran Pazar günü saat 20.00 arasında yapılan denetimler il emniyet müdürlüğü tarafından paylaşıldı. 

Ekipler bir günde 360 trafik personeli, 174 ekip aracı ve 7 radar aracı eşliğinde toplam 8 bin 190 araç ve sürücüyü denetledi. Bunlardan 471’i radar cezası olmak üzere toplam 607 araç ve sürücüye cezai işlem uygulandı. 

Emniyet müdürlüğü tarafından denetimlerin aralıksız devam edeceği ifade edilirken, “Tüm sürücülerimize ve yolcularımıza hayırlı yolculuklar diler, kurallara uyan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Yolun sonu bayram olsun.” ifadeleri kullanıldı.