Kayseri'de bayramda acı üstüne acı! Başkandan sert sözler

Kayseri'de Ramazan Bayramı'nda acı haberler peş peşe geldi. Kette yaşanan acı olayların ardından CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de Ramazan Bayramı’nın ilk gününde yaşanan acı olaylar yükleri yaktı. Kentte bir kadın daha cinayete kurban giderken, bir üniversite öğrencisi ise yaşamdan koparıldı. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, yaşanan olayların ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Özer, sorumluların hak ettikleri cezayı almalarını istersen şu ifadeleri kullandı; 

“Bayramda acı haberleri art arda aldık. Kayseri’de bayram günü yine evlere ateş düştü, canlar yandı, canlar hayattan koparıldı. Şehrimizde bir kadın cinayete kurban gitti. Tıp Fakültesi öğrencisi Yaren’in de alkollü bir sürücünün neden olduğu trafik kazasında hayatını kaybettiğini öğrendik.

Bu iki olayda suçluların, ihmali olanların ve sorumlu davranmaları gerekirken sorumsuz davrananların gereken cezayı almasını umut ediyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bu ve benzeri olayların takipçisi olacağız. Hayatlarını kaybeden canlarımıza Allah’tan rahmet; ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânları cennet olsun.”