Kayseri'de Bayram Namazı Kılındı

Kayseri'de Bayram Namazında yoğun ilgi yaşandı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Elitaş, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Bayram namazını Hunat Caminde kıldı. Detaylar Kayseri Haberinde...

Kayseri'de Bayram Namazı Kılındı

Kayseri’de vatandaşlar, Ramazan Bayramı namazı için camilere akın etti.

Camilerde birlik ve beraberlik mesajı verildi. Namaz sonrası eller dua için kalktı. Kayseri’de bayram namazının en çok yoğun olduğu camilerden birisi Hunat Cami oldu.

Kayseri'de Bayram Namazı Kılındı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Elitaş, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Bayram namazını Hunat Caminde kıldı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Çelik’ de Başkan Memduh Büyükkılıç ile birlikte vatandaşla bayramlaştı.

Kayseri'de Bayram Namazı Kılındı

Başkan Büyükkılıç, ‘Kayseri’mizde bayram sabahı.. Selçuklu mimarisi şaheserlerinden olan Hunat Camii’nde kıldığımız bayram namazı sonrasında kıymetli hemşehrilerimizle bayramlaşarak, kalplerimizi birleştiren RamazanBayramı’na erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşadık. Hemşehrilerimizin ve tüm İslam Alemi’nin bayramını en içten dileklerimle kutlar, nice bayramlara erişmemizi dilerim’ ifadelerini kullandı. 

Kayseri'de Bayram Namazı Kılındı