Kayseri'de Başkan'dan uyarı geldi! O araçların geçişi yasaklandı

Kayseri'nin kırsal ilçelerinden olan Bünyan hakkında karar alındığı duyuruldu. Ağır tonajlı araçların geçişinin yasaklandığı Bünyan'da vatandaşlara da uyarı yapıldı.

TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile alınan kararı duyurdu. Trafik düzenlemesinin başladığını açıklayan Metin, bir caddede belirli saatler arasında, diğer caddede de sürekli olarak yasakların başladığını belirtti.

Sosyal medya hesabından paylaştı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi UKOME tarafından alınan kararı paylaşım Başkan Metin, “Kayseri Büyükşehir Belediyesi UKOME kararı doğrultusunda ilçemiz Camikebir Mahallesi’nde trafik düzenlemesine gidilmiştir” ifadelerini kullandı.

Kayseri'de Başkan'dan uyarı geldi! O araçların geçişi yasaklandı

Yasak başladı

Başkan Metin ağır tonajlı araçlar hakkında alınan karara da yer verirken, “Alınan karar kapsamında; Şehit Bekir Öztürk Caddesi’nde İnönü Caddesi ile Baha Turan Caddesi arasında ağır tonajlı araçların saat 06.00 ile 18.00 arasında geçişi yasaklanmıştır.  Ayrıca Ulucami Caddesi’nde Baha Turan Caddesi ile Şehit Murat Morukoğlu Caddesi arasında ağır tonajlı araç geçişi 7 gün 24 saat yasaklanmıştır” dedi.

Sürücülere seslendi

Diğer yandan sürücülere de ricada bulunan Selahattin Metin, “Şehir içi trafik güvenliği, vatandaşlarımızın huzuru ve yol yapısının korunması adına alınan bu karara tüm sürücülerimizin hassasiyet göstermesini rica ediyorum” diyerek paylaşımını sonlandırdı.