Kayseri'de Bağ arayanlar dikkat! Satışa çıkıyor

Bağ kültürü Kayseri'nin vazgeçilmezleri arasında. Tabi herkes bu imkana sahip değil. Parası olup da yazı bağ havası almak isteyenler, yani bir bağım olsun diyenler için fırsat. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de Bağ arayanlar dikkat! Satışa çıkıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de bağ kültürü yıllardır devam ediyor. Bağ sosyal hayatın da önemli unsurları arasında gösteriliyor. Yazları bağa göçme geleneği de kentte uzun yıllardır sürüyor. Bağı olanlar şansı. Çünkü her geçen gün zorlaşana hayat şartları ile birlikte bağ sahibi olmak dar gelirli vatandaşlar için bir hayli zor. Bu nedenle belediyenin Hobi Bahçeleri için yoğun başvuru tablosu ortaya çıkıyor. Orta direk için bağ almak bir hayal iken parası olup da kentte satılık bağ bulamayanlar da yok değil. İşte bu haber tam da onlara göre. 

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) mülkiyeti kuruma ait bağları satışa çıkarıyor. Bir süredir satılık taşınmaz ilanları ile dikkat çeken kurum bu kez de bünyesinde bulunan bağları satıyor.

Kayseri'de Bağ arayanlar dikkat! Satışa çıkıyor

İşte satışa çıkacak olan bağlar için istenen ücret

Kayseri'nin Sarıoğlan İlçesi, Ömerhacılı Mahallesi'ndew bulunan ttam hisseli 951,78 metrekre yüzölçümlü Bağ nitelikli taşınmaz 09 Mayıs 2024 tarihinde saat, 09:00- 09:05 arasında satışa çıkıyor. Söz konus ihale Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü 1. Kat İhale Konferans Salonunda yapılacak. Söz konusu bağ için açık artırmaya esas rayic bedeli 620.000,00. TL  olarak açıklanırken,  teminat ise 46.500,00 TL. Diğer yandan Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nden Kayseri Develi'de bulunan  2.031 metrekare bağı da satacak. Bağ için birinci satış tarihi 07 Mayıs 2024 saat, 09:10- 09:15. İkinci satış tarihi de 14 Mayıs 2024 olarak belirtildi. Söz konusu bağ için artırmaya esas rayic bedel de 710.000,00 TL olarak ifade edildi.