Kayseri'de art arda miting!

Seçim çalışmaları kapsamında ilçelerde mitingler sürüyor. Mitingin adresi bu kez Yahyalı… Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de art arda miting!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) seçim takvimi uyarınca seçime ilişkin süreç işliyor. Buna göre 21 Mart tarihinde propaganda serbestliği ve bazı seçim yasakları başladı.. Seçim propagandası 30 Mart Cumartesi günü saat 18.00'de, seçim yasakları ise 31 Mart saat 23.59'da sona erecek.

Söz konusu tarihler arasında, seçime katılan siyasi partiler ve bağımsız adaylar, seçim propaganda süresinin sona erdiği 30 Mart tarihine kadar yazılı basında ilan ve reklam yoluyla ya da internet sitesi açarak sözlü, yazılı veya görüntülü propaganda yapabilecek. Fakat seçim süresince genel yollar üzerinde, kamu hizmeti görülen bina ve tesisler ve ilçe seçim kurullarının gösterdiği meydanların dışında toplu olarak sözlü propaganda yapılması yasak olacak.

Seçime sayılı günler kala ise siyasi partilerin ve başkanların çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Milletvekilleri ise adayların seçim çalışmalarına destek vermeye ve ilçelerdeki öitinglere katımlarına  devam ediyor. Mitingin bugünkü adresi Yahyalı ilçesi oldu. Cumhur İttifakı’nın Yahyalı adayı Esat Öztürk’e mitingde destek vermek ve oy istemek üzere MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Memduh Büyükkılıç, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen ve AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte Yahyalı’ya gidecek. Saat 10.30’da başlayacak miting için tüm vatandaşlar davet edildi. 

Kayseri'de art arda miting!

Ardından Vekil Ersoy, Başkan büyükkılıç ve il başkanları Yeşilhisar'a geçerek buradaki mitingde vatandaşlarla buluşacak. 

Kayseri'de art arda miting!