Kayseri'de 9 Nisan Salı ezan vakitleri

Kayseri'de bugün ezan hangi saatlerde okunacak? Diyanet İşleri Başkanlığı yayımladı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Kayseri'de 9 Nisan Salı ezan vakitleri

Kur’an’da namazın müminler için vakitleri belirlenmiş bir farîza olduğu ifade edilmiş, bu vakitlere açık şekilde veya işaret yoluyla değinilmiştir. Bununla birlikte namaz vakitleri daha çok Hz. Peygamber’in fiil ve sözleriyle açıklık kazanmıştır. Beş vakit namazın farz kılınmasının ardından Cebrâil Resûl-i Ekrem’e gelerek imamlık yapmış ve birinci gün namazları ilk vakitlerinde, ikinci gün son vakitlerinde kıldırarak başlangıç ve bitiş zamanlarını göstermiştir. 

Kayseri'de yaşayan vatandaşlarımız için ezan vakitlerini kaçırmamak ve ibadetlerimizi tam vaktinde yerine getirmek oldukça önemlidir. İşte bu bilinçle, siz değerli okuyucularımız için Kayseri'nin önemli vakitlerini ve ibadet saatlerini özel olarak derledik.  Diyanet İşleri Başkanlığı'nın verilerinden yararlanarak hazırladığımız ezan vakitleri listemizde, namaz saatlerini kolayca bulabilir ve günlük ibadetlerinizi eksiksiz olarak yerine getirebilirsiniz.

İşte Kayseri için ezan vakitleri:

Kayseri'de 9 Nisan Salı ezan vakitleri