Kayseri'de 60 kişiye iş fırsatı!

Kayseri'de iki firma işçi alımı yapacağını duyurdu. Toplamda 60 kişilik alım yapılacağı ifade edildi. Peki hangi firmalar, hangi alanda alım yapacak? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de 60 kişiye iş fırsatı!

Kayseri'de firmaların eleman alım ilanları sürüyor. Bu kapsamda iki firma daha eleman alımı yapacağını duyurdu. Tam boy fırın imalatı yapan Mestaş Metal firmasında istihdam edilmek üzere beden işçisi, emaye işçisi, metal mamuller montaj işçisi alımı yapılacak.

Kayseri'de 60 kişiye iş fırsatı!

Ne kadar maaş vaat edildi?

Toplam 30 kişilik alım yapılacak. Firma yeni başlayacak personellerin 13 bin 404 TL maaşla işe başlatılacağını belirtti. Ocak ayında asgari ücrete yapılan zamdan sonra maaşların tekrar değerlendirileceği dile getirildi. 

Kayseri'de 60 kişiye iş fırsatı!

Toplu görüşme 19 Aralık 13:30'da İŞKUR'da yapılacak

Diğer yandan Remay Metal'de alım yapacak. Firma bedeb işçisi, şoför, elektrikç.i, makine bakım onarımcısı, forklit operatötü ve dökümcü istihdam edecek. Firmadan yapılan açıklamada 21-45 yaş arası yetiritirilmek üzere veya deneyimli 30 bay persone alınacak denildi. 

Kayseri'de 60 kişiye iş fırsatı!

İŞKUR'dan yapılan açıklamada "Başvuru yapmak ve görüşmek isteyen vatandaşlarımız resmi yönlendirme ve günlük gönderme işlemleri için İl Müdürlüğümüzü ziyaret edip İş ve meslek danışmanı arkadaşlarımızla görüşebilirler" ifadelerine yer verildi.