Kayseri'de 50 kişilik alım yapılacak! İşte o firma

İş arayanlar dikkat. Kayseri'de faaliyet gösteren bir firma 50 kişilik alım yapacağını söyledi. Peki, hangi alanda alım yapılacak? Alım şartları nasıl? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de 50 kişilik alım yapılacak! İşte o firma
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İşsizlik kanayan bir yara olarak ülkedeki en önemli sorunların başında geliyor. Hem Türkiye'de hem de Kayseri'de yaşanan bazı olaylar işsizliğe karşı önlem alınması gerektiğini gözler önüne seriyor. Kayseri'de SGK’nın verilerine göre aktif sigortalı sayısında azalış var. Yani insanlar sigortasını, işini kaybediyor. Bu yılın ilk ayında 413 bin 372 olan aktif sigortalı sayısı Şubat ayında Kayseri'de 409 Bin 731’e düştü.
Kayseri'de aktif sigortalı sayısı Mart ayında ise ibre bu kez yükseliş trendine girdi ve aktif sigortalı sayısı 416 bin 241’e çıktı. Nisan ayında beklenmedik bir düşüş yaşandı. Kentte aktif sigortalı sayısı SGK verilerine göre, 393 bin 347’ye geriledi. Yani 22 bin 894 kişi işini, sigortasını kaybetti. Son bir aydaki bu hızlı düşüş akıllarda soru işaretleri bıraktı. 
Kayseri'de 50 kişilik alım yapılacak! İşte o firma
HANGİ FİRMA 50 KİŞİLİK ALIM YAPACAK?
İşte işsizliğine önemli bir sorun olarak çözüm beklediği bu dönemde Kayseri'de faaliyet gösteren bazı firmalar iş ilanları ile dikkat çekiyor. Bu kapsamda Serbest Bölge'de bulunan Sersim Dayanıklı Tüketim Malları yani Simfer firması çalıştırılmak üzere 20-45 yaş aralığında 50 personel alımı yapacak. Serbest Bölge 12'nci caddede faaliyet gösteren firma alım konusunda seçme yapacağını duyurdu. Mülakat tarihi 03.08.2023 saat 14:00.
ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR
Adaylarda aranan şartlar şu şekilde: Tercihen lise mezunu, Vardiyalı ve mesaili sistemde çalışabilecek, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, 20-45 yaş arasında. 
İŞÇİ ALIMI İLEİLGİLİ DUYURU ŞU ŞEKİLDE
Kayseri'de 50 kişilik alım yapılacak! İşte o firma