Kayseri'de 4 kişi öldü!

Kayseri'de meydana gelen trafik kazalarında 4 kişi hayatını kaybetti. Diğer yandan kentte 2023 yılı başından Kasım ayı sonuna kadar meydana gelen trafik kazalarında hayatlarını kaybeden kişi sayısı 54 olarak ifade edildi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de 4 kişi öldü!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün, Türkiye İstatistik Kurumu’ndan (TÜİK) derlediği trafik kaza ve sonuçlarının illere göre dağılımına bakıldığında Kasım ayında Kayseri’de 364 ölümlü ve yaralamalı kaza meydana geldi. Kentte 405 maddi hasarlı kaza yaşandı. 

Kayseri'de 4 kişi öldü!

Kasım ayında 4 kişi hayatını kaybetti

Kayseri’de meydana gelen trafik kazaları sonucu Kasım ayında 4 kişi hayatını kaybederken, 587 kişi de yaralandı. 

Kayseri'de 4 kişi öldü!

Kayseri’de yıl içinde şu ana kadar kaç kaza meydana geldi, kaç kişi öldü?

Diğer yandan 2023 yılı içerisinde Kayseri’ de meydana gelen toplam ölümlü ve yaralamaları trafik kazası sayısı 4 bin 470 olurken maddi hasarlı kaza sayısı ise 4 bin 475 oldu. Bu kazalarda hayatını kaybeden kişi sayısı ise 54 oldu. Kazalarda yaralanan kişi sayısı da 7 bin 638.

Kayseri'de 4 kişi öldü!

Kazalara en çok karışan araç türleri neler?

Ölümlü ve yaralamalı kazalara en fazla karışan araç cinsleri ise ilk sırada 173 bin 813 rakamı ile otomobiller yer aldı. 68 bin 289 rakamı ile motosikletler ikinci sırada, 50 bin 203 ile kamyonet üçüncü sırada yer aldı. 

Kazalara ne fazla neden olan sürücü kusurları hangileri?

Trafik kazalarına neden olan sürücü kusurlarına bakıldığında ise ilk sırada 85 bin 321 ile araç hızını, yol, hava ve trafiğin gerektirdiği şartlara uymamak yer aldı. 34 bin 861 kaza ile kavşak, geçir ve kaplamanın dar olduğu yerlerde geçiş üstünlüğüne uymamak ikinci, 21 bin 211 ile şerit izleme ve değiştirme kuralına uymama üçüncü ırada yer aldı. 

Kayseri'de 4 kişi öldü!