Kayseri'de 35 liraya sinemada bu hafta ne var?

Kayseri'de ücretin 35 lira olduğu sinemada bu hafta hangi film gösterimde olacak? Yarıyıl tatiline özel sinema filmi gösterime girdi. Her gün 14:00 ile 16:00 saatleri arasında izlenebilecek. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de 35 liraya sinemada bu hafta ne var?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sinema ücretlerinin her geçen gün arttığı ve cep yaktığı dönemde 35 liraya sinema keyfi dikkat çekiyor. Uygulama vatandaşlardan ilgi görüyor. 35 TL’ye sinema keyfi Kayseri’nin Develi ilçesinde tam faz sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Ata Demirer'in başrol oynadığı Bursa Bülbül'ünü izleyiciye buluşturan belediye ardından “Zübeyde-Analar ve Oğullar”  , “Aslan Hürkuş-Anka adası" ,  “Atatürk” ve “Aybüke - Öğretmen Oldum Ben" filmlerini izleyiciyle buluşturmuştu. Yeni yılda da ilk film gösteriminde vatandaşlar bu kez de "Murat Göğebakan-Kalbim Yaralı" filmini izleme imkanı bulmuştu.

Kayseri'de 35 liraya sinemada bu hafta ne var?

35 TL'ye sinemada bu hafta öğrencileri sevindiren haber var. Yarıyıl tatili nedeniyle "Rafadan Tayfa-Hayrimatör" gösterime giriyor. 
26 Ocak-8 Şubat tarihleri arası Develi Belediyesi Mustafa Aksu Kültür Merkezinde gösterime girecek filmin seans başlangıç saatleri her gün 14:00 -16.00 olarak belirtildi. Bilet ücretleri öğrenci 35 TL, tam 50 TL. 

Kayseri'de 35 liraya sinemada bu hafta ne var?

Diğer yandan daha önce 20 TL olan sinema ücretleri yeni yılla birlikte yüzde 75 zamlanarak, 35 TL’ye yükselmişti.